Wat is Het?

De RoPaRun is een 550 kilometer lange monsterestafette die zich inzet voor het goede doel. 8 Hardlopers lopen in twee sub-teams non-stop rond de klok in pak ‘m beet 48 uur van Parijs naar Rotterdam. In de eveneens monsterachtige voorbereiding worden sponsoren gevonden om met sponsorgeld het leven van terminale kankerpatiënten te verbeteren “Leven toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”.

Hoe werkt het?

In en na de zomervakantie maken we een beginnetje door een kernteam samen te stellen: We zoeken naast Stephan Jongstra en initiatiefnemer Richard Verhoef nog 6 gedreven doorbijters die het avontuur aandurven en tijd, geld en energie willen investeren in deze unieke belevenis.
In september maken we een start met de voorbereiding.
In december is het point of no return en maken we de balans op of het haalbaar is. Met Pinksteren 2018 is de start op zaterdag 19 mei in Parijs (of Hamburg)

Wie zoeken we nu?

1. Lopers die net zo gedreven zijn als wij om een epische sportprestatie neer te zetten en daarbij een verschil willen maken voor mensen voor wie het leven te kort duurt.
2. Lopers die een minimaal halve marathon onder controle hebben (of dat dan kunnen hebben). De minimale gemiddelde snelheid van het team is 11 km/h. Dit is ook voor veel goede lopers een pittige snelheid, maar bedenk dat je team ook snellere lopers zal hebben. Belangrijker is dat je 32 keer 2 kilometer kan lopen in twee dagen, want als je moet opgeven zal dat ook gecompenseerd moeten worden door je team.
3. Bereid zijn zelf ca EUR 450 (p.p.) te investeren om daarmee het inschrijfgeld bij elkaar te brengen, want alle sponsorgelden moeten natuurlijk naar het goede doel.
4. Bereid zijn te helpen bij organisatie en sponsorwerving. Iedereen kan en moet een (verschillend) steentje bijdragen omdat de omvangrijke voorbereiding te veel is voor een paar individuen.
5. Enthousiast zijn om deel te gaan uitmaken van een (h)echt team, bijvoorbeeld door samen te trainen.

Enthousiast?

Laat je naam, 06 nummer en E-mailadres achter bij de balie van UCT of deponeer het in de mailbox van Richard Verhoef ropa@familie-verhoef.eu (ook voor meer informatie).
We hopen op meer dan 6 aanmeldingen zodat we kunnen selecteren op enthousiasme. Mensen die mee willen doen als cateraar, navigator, fietsbegeleider, chauffeur of masseur zijn natuurlijk ook al van harte welkom!

 

RopaRunUCT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.