Own your evolution is ontstaan uit het ultimate combi training concept. Na 3 jaar reguliere mensen begeleid te hebben naar een betere versie van zichzelf, hadden wij het idee om meer te doen voor de maatschappij. Zo zijn wij in 2016 begonnen met jeugd en jongvolwassenen te coachen met een hulpvraag. Dit is inmiddels uitgegroeid tot het own your evolution traject. Deze naam is passend omdat wij als motto hebben: je hebt zelf in handen hoe je toekomst eruitziet.

Voor wie is Own Your Evolution

Eigenlijk voor iedereen met een hulpvraag en die het beste uit zichzelf wil halen maar nog net een extra zetje nodig hebben en iets wil bijdragen aan de maatschappij.

Denk hierbij aan het terugkomen na een burn-out, mensen uit de participatie wet, een laag zelfbeeld of als je opzoek bent naar een andere/positieve kijk op het leven.

Weet jij niet zeker of het bij je past? Vraag een intakegesprek aan met een van de coaches.

Groepslessen

  • Tijdens de groepslessen zijn er coaches aanwezig die je begeleiden tijdens de les. De les wordt gestart met een warming up, daarna een stukje techniek en krachttraining gevolgd door een conditietraining waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling down. Tijdens de les leer je omgaan en communiceren met anderen en een stukje hiërarchie.

    We hechten waarde aan:
  • Dat je aanwezig bent.
  • Je effort toont
  • En je hebt je spullen voor elkaar.

1 op 1 coaching

Tijdens de 1 op 1 coaching wordt er gekeken naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dit kan zijn een gezellig gesprek, een stok achter de deur, een schouder als steun, een eerlijke spiegel of een trap onder je reet. Tijdens de 1 op 1 lessen zullen er verschillende dingen behandeld worden om je persoonlijk te helpen te kunnen participeren in de samenleving onder alle stress en druk die wij ons tegenwoordig opleggen. Dit doen we door je tips te geven over voeding, rust, communiceren en te blijven bewegen. Minder denken en meer voelen.

Stephan Jongstra

Ik ben na mijn middelbare school opgeleid tot marinier. Na 5 jaar wou ik meer doen met mijn passie om mensen zowel mentaal als fysiek naar een hoger niveau te begeleiden. Hieruit is de sportschool ontstaan.  Ik vind het belangrijk dat mensen de positieve kant van het leven omarmen. Ik krijg erg veel energie van mensen die elke dag hun best doen om een betere versie van zichzelf te worden en help ze hier graag bij. Samen naar een sterk liefdevol en gezonde toekomst – OWN YOUR EVOLUTION!

Tobias

voor de 1 op 1 coaching hebben we extra handen ingeschakeld. Tobias is een pmt’er met zijn eigen bedrijf genaamd inside out sports. Hij werkt mee aan de weerbaarheid en stelt samen stippelt samen met de sporters hun doelen uit. 

Motto van de coaches: Je mag zijn wie je bent als je maar alles eruit haalt wat er voor jou in zit!